Rehabilitació i canvi d’ús de l’antic pavelló poliesportiu per a ús com espai sociocultural a Traiguera

Rehabilitació i canvi d’ús de l’antic pavelló poliesportiu per a ús com espai sociocultural a Traiguera

El passat mes d'abril, l´Ajuntament de Traiguera, amb el propòsit que portem des del primer dia de tindre les instal·lacions municipals en les millors condicions, vam demanar una subvenció al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, per a la remodelació integral del pavelló poliesportiu en un local polifuncional.

 

Ara recollint els fruits del treball fet, el Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, ens ha concedit a l’Ajuntament de Traiguera una ajuda de 735.080,96 € per a la Rehabilitació i canvi d’ús de l’antic pavelló poliesportiu per a ús com espai sociocultural.

Aquesta actuació s’enquadra en el Programa d’Impuls a la Rehabilitació d’Edificis Públics (PIREP), en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l’Economia (PRTR) i és finançada pels fons Next Generation de l’ EU

Les actuacions objecte de finançament han de tenir un caràcter integrat, en el sentit definit per l’Agenda Urbana Espanyola (AUE), i respondre als criteris de sostenibilitat, inclusió i qualitat estètica prevists per la Nova Bauhaus Europea, sense perdre de vista el principal objectiu d’un estalvi energètic mitjà per sobre del 30%.

Aquesta ajuda ens permetrà escometre aquesta obra tan necessària per al nostre poble com és aquest espai multifuncional a la zona poliesportiva i suposa un gran impuls per continuar millorant les instal·lacions esportives del nostre poble.

Després de la reforma integral dels gots i vestidors de la piscina municipal, la creació d’una pista de futbol i bàsquet 3, un nou espai de jocs infantils, una zona d’skate, dues noves pistes de pàdel i la reforma integral del nou camp de futbol amb gespa artificial, aquesta obra per a la qual ara ens han concedit l’ajuda aconseguirem la remodelació integral del tot el complex esportiu i polifuncional de «El Colomer».

Amb treball, constància i esforç aconseguim els fruits per a què el nostre poble, dia a dia, continue millorant. Continuem treballant per fer de

Traiguera un poble adaptat a les necessitats dels nostres veïns, i millorant les instal·lacions per assolir una major sostenibilitat i eficiència energètica.

Relacionados  El cicle Acció Documental+ arriba a la Vall d'Uixó i a Castelló de la Plana amb ACPV

El Alcalde
Javier Ferrer Bort