Sant Mateu contracta durant el mes de desembre a dos joves menors de 30 anys dins del programa EMPUJU 2021

L’Ajuntament de Sant Mateu ha contractat durant el mes de desembre de 2021 a dos joves menors de 30 anys, desocupats i que constaven inscrits en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Aquestes contractacions s’han formalitzat gràcies a la concessió de una subvenció per part de Labora, l’import de la qual ascendeix a 41.675,39 €, en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 – EMPUJU - 2021.

L’objectiu d’aquesta subvenció és oferir una oportunitat de treball als joves en entitats locals amb la finalitat de millorar l’ocupació i facilitar l’adquisició d’experiència laboral en l’àmbit de la seua formació.

La quantia subvencionada es destinarà a sufragar els costos salarials i de seguretat social dels treballadors contractats, a jornada completa, durant un període de 12 mesos.

Les tasques a realitzar pel peó de construcció contractat, bàsicament es centraran en el manteniment de tot el casc urbà: mobiliari urbà, vies públiques, parcs infantils i edificis municipals, en general.

Per una altra part, s’ha contractat a un jove com a administratiu que s’ocuparà de les tasques de suport a les oficines municipals, relacionades amb l’atenció al públic, registre i arxiu de documents, elaboració d’informes, fotocòpies, entre d’altres.

Aquest programa (EMPUJU) esta englobat en el projecte Avalem Joves de la Generalitat Valenciana, cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *