Sorribes (PSPV-PSOE) demanarà al plenari que que s’aplique una reducció de taxes a col·lectius vulnerables en les oposicions a l’Ajuntament

El portaveu socialista, Adrián Sorribes, replega la mesura després de que l’equip de govern de CeN i Més Nules la negara als sindicats en les distintes taules de negociació.

El portaveu del Grup Municipal Socialista de Nules, Adrián Sorribes, demanarà mitjançant una moció en el proper plenari municipal que s’aplique una reducció de taxes a col·lectius vulnerables en les oposicions per a llocs de treball a l’Ajuntament de Nules. Sorribes explica que “hem concretat i consensuat esta mesura amb diferents sindicats després de que l’equip de govern de Centrats en Nules i Més Nules els haja negat aplicar-la en les distintes taules de negociació que s’han celebrat”.

El portaveu socialista indica que “no pot haver una barrera econòmica que excloga a les veïnes i veïns més vulnerables de poder aconseguir un lloc de treball a la administració. Hem de facilitar que tot el món puga optar a millorar la seua situació laboral” i afegix que “per això sol·licitem que s’apliquen les exempcions que venen recollides en la administració autonòmica i que ja s’apliquen a les conselleries i resta de institucions”.

Segons explica el regidor del PSPV-PSOE esta mesura afectaria a famílies nombroses, monoparentals, persones amb discapacitat, aturats de llarga duració o persones víctimes de la violència de gènere i conclou dient que “no entendríem que cap partit votara en contra d’esta iniciativa. Les i els socialistes estem per a treballar per les persones i creiem que aconseguir un lloc de treball és fonamental, sense restringir l’accés a ningú, però possibilitant que no poder pagar una taxa siga un impediment per a optar a una ocupació pública”.