Surt de nou a licitació l’adequació del Centre de Formació del carrer Major de Benicarló – Castelló

Surt de nou a licitació l’adequació del Centre de Formació del carrer Major de Benicarló – Castelló

S’habilitaran 10 aules amb capacitat per a més de 200 alumnes, a més d’espais per a reunions i conferències. El projecte forma part de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI).

 

L’Ajuntament de Benicarló ha publicat de nou a la Plataforma de Contractació del Sector Públic la licitació de la segona fase de rehabilitació del futur Centre de Formació del carrer Major, un edifici de més de 130 anys que s’adequarà per a ser utilitzat com a espai de formació per a persones adultes.

Després d’una primera fase de consolidació de l’estructura, executada el 2020, en aquesta segona fase es duran a terme treballs d’adequació funcional de l’edifici, redistribució d’espais i instal·lacions necessàries per a l’ús que se li atorgarà.

Segons el projecte d’obra, l’edifici constarà de vestíbul, consergeria, vuit aules amb capacitat per a 25 alumnes, dos aules amb capacitat per a 20 alumnes, una aula d’informàtica, una sala de reunions, dos sales per a professorat, dos despatxos i una sala magatzem.

Una vegada rehabilitat, l’edifici es destinarà a les classes de la Universitat Popular o de l’EPA i, a més, es podran fer xarrades, conferències o tallers. En total, l’edifici compta amb una superfície útil de 600 metres.

L’import de la licitació és de 543.926,8 euros i el termini de presentació d’ofertes finalitzarà el 6 de juny.

El projecte del Centre de Formació del carrer Major està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI).

Aquesta és la segona vegada que l’adequació del centre de formació del carrer Major surt a licitació. La primera, publicada el desembre de 2022, va quedar deserta.

Relacionados  El cicle Acció Documental+ arriba a la Vall d'Uixó i a Castelló de la Plana amb ACPV