VI edició del festival ‘Borriana en Dansa 2023’ amb la Conlloga Muixeranga de Castelló

La Conlloga Muixeranga de Castelló és una associació de Castelló conformada per més de 200 membres i recupera les muixerangues i el ball de valencians.

 

El dissabte 6 de maig a partir de les 19 h la Conlloga Muixeranga de Castelló actuarà durant la VI edició del festival Borriana en Dansa que se celebrarà pels voltants del Centre Municipal de Cultura La Mercé i està organitzat pel Grup de Danses l’Arenilla i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Borriana.

Després de l’actuació a la Festa per la Llengua de La Vall d’Uixó, la Conlloga torna a les places de nou i actuarà per primera vegada en Borriana en la sisena edició d’aquest festival de danses tradicionals.

La colla es desplaçarà el pròxim dissabte a aquesta població de la Plana Baixa per a mostrar, amb la il·lusió de sempre, el seu repertori muixeranguer a totes i tots els borrianencs.

La Conlloga Muixeranga de Castelló és una associació de Castelló que recupera les muixerangues i el ball de valencians. Actualment està conformada per més de 200 membres i participa en manifestacions de cultura popular de Castelló i les seues comarques.