Xilxes renova un any més el Pla de Tractament Aeri contra els mosquits en el municipi

Xilxes renova un any més el Pla de Tractament Aeri contra els mosquits en el municipi

La Direcció General de Salut Pública ha aprovat el pla confeccionat per l'empresa Laboratoris Lokímica per al control de les larves en la zona de la marjalería.

 

L’Ajuntament de Xilxes ha renovat un any més el Pla de Tractament Aeri contra els mosquits en el municipi. Després de la sol·licitud presentada a la Direcció General de Salut Pública amb l’estudi confeccionat per l’empresa Laboratoris Lokímica, l’administració ha resolt favorablement l’aplicació aèria de biocides en la zona de la marjalería del terme municipal.

A més, l’ajuntament continuarà amb els tractaments per a combatre la proliferació d’aquests insectes tant en el nucli urbà del municipi i el nucli marítim, com en les zones confrontants. Aquests treballs es duen a terme durant tot l’any i s’intensifica la freqüència i equips d’actuació durant la temporada estival a causa de l’augment de temperatures i després d’episodis de fortes pluges.

A fi d’evitar les molèsties ocasionades pels mosquits, des del consistori s’apel·la a la col·laboració ciutadana per a evitar possibles focus en entorns domèstics i, d’aquesta manera, garantir l’eficàcia dels tractaments. Algunes de les accions recomanades són la retirada de poals d’aigua i plats de tests o la neteja periòdica dels abeuradors d’animals, embornals en terrasses, piscines o depòsits d’aigua.

Relacionados  Costes inicia obres de consolidació de talussos a la costa Nord de Benicarló - Castelló